HR diensten

Interim HR ondersteuning

Created with Sketch.

Kom je handen tekort door groei van de organisatie of omdat de HR professional tijdelijk is uitgevallen door arbeidsongeschiktheid of verlof? We bespreken samen wat er opgepakt moet worden en hoe we dit gaan organiseren. We zijn door onze ervaring snel operationeel, zodat jouw organisatie gewoon kan blijven draaien.

HR projecten

Created with Sketch.

Extra HR capaciteit nodig in verband met een project? Wij hebben ervaring met alle voorkomende HR thema's. Onze ervaring combineren we met frisse idee├źn en hands-on mentaliteit zodat we snel resultaten bereiken in jullie project. 

HR advies

Created with Sketch.

Heb je een specifieke vraag over mensen in jouw organisatie? Wij luisteren naar je uitdagingen en komen met een concreet advies waar je meteen mee aan de slag kunt. We maken een plan van aanpak en voeren desgewenst het plan (samen) met jullie uit. 

HR startup

Created with Sketch.

Is je nog jonge organisatie explosief gegroeid en heb je dringend behoefte aan ondersteuning voor je personele zaken? Wij helpen je een professionele basis voor HR te bouwen waarmee je zelf verder aan de slag kunt.  

Wij zijn iKBiNDR ambassadeur

 

Sinds november 2023 is Duende ambassadeur van iKBiNDR een initiatief van Twents Fonds voor Vakmanschap. 

 Daarmee dragen we bij aan een positieve leercultuur en scholing van mensen in Twente. Door te investeren in Leven Lang Ontwikkelen, kunnen we de tekorten op de arbeidsmarkt in Twente aan en kunnen werknemers zich bij blijven scholen in hun vakgebied. Of omscholen naar een andere functie. 
Zo houden we samen onze regio arbeidsfit!

 

Werk verandert. Functies verdwijnen. Nieuwe banen ontstaan. Leren en ontwikkelen is daarom belangrijk om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij nieuwe ontwikkelingen. Zorg ervoor dat ook jouw vakmensen bij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie. Dat doen we in Twente samen. Wij stimuleren onze opdrachtgevers om zich ook als ambassadeur aan te sluiten en helpen ze bijvoorbeeld bij het aanvragen van een scholingscheque voor hun medewerkers.  

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.