Mariska Kamphuis

Mijn ervaring en expertise heb ik opgedaan bij een aantal grote multinationals zoals Randstad, IKEA, Center Parcs en Albron. Maar ik heb ook MKB organisaties zoals RJ Safety & Security, PNO Consultants en Rotect geholpen verder te professionaliseren. In al deze organisaties was ik zeer betrokken bij de operatie en hun doelen. Ik wil weten wat er speelt, waar teams mee bezig zijn en waar medewerkers tegenaan lopen. Ik geloof erin dat als je dingen echt samen doet, je het meest succesvol bent. 

De naam Duende is een term die in de Spaanse Flamenco wordt gebruikt om passie, bezieling, authenticiteit en inspiratie aan te duiden. Muziek en dans horen bij mijn leven. De passie die ik daarin leg, leg ik ook in mijn werk als HR professional. Met volle overgave ondersteun ik mijn opdrachtgevers met dienstverlening die hun organisatie echt verder helpt.

Met mijn ruime ervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben thuis in grote organisaties, maar ik kan ook kleinere organisaties verder helpen. Ik deins niet terug voor complexe opdrachten, maar werk met evenveel plezier aan kleinere uitdagingen.

Wat ik doe, doe ik met passie en bezieling!

Karin Wesseling

Na mijn opleiding Human Resource & Business Management aan de Saxion Hogeschool, heb ik ervaring opgedaan bij twee grote internationale organisaties als allround HR adviseur. Bij Hilding Anders Netherlands was ik verantwoordelijk voor de volledige HR operatie. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een aantal projecten en een organisatieaanpassing. Daarna heb ik mij bij Bleckmann verder bekwaamd als HR Business Partner. Hier was ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van drie vestigingen. 

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik van betekenis kan zijn voor zowel de organisatie als de medewerker. Doordat ik gemakkelijk contact leg met mensen in alle lagen van de organisatie, slaag ik erin om de juiste balans te vinden tussen beide partijen. Door mijn doelgerichte en daadkrachtige aanpak, zal ik er altijd naar streven om het beste resultaat te behalen. 

Ik kom graag met je in contact om te bespreken wat ik eventueel voor jouw organisatie kan betekenen. 

Christa Smit

Na mijn opleiding Personeel en Arbeid aan de Hogeschool Enschede heb ik 10 jaar gewerkt bij Connexxion Taxi Services. De eerste 5 jaar in een allround HR-functie waar ik veel ervaring met alle verschillende facetten in het HR-vak heb opgedaan. Vervolgens heb ik de Post HBO opleiding Case- en Caremanagement gedaan bij Mercer en ben ik mij binnen Connexxion meer gaan specialiseren op Verzuim- en Casemanagement. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Flynth adviseurs en Accountants. Hier heb ik in ruim 13 jaar veel verschillende MKB-ondernemers ondersteund in allerlei HR-vraagstukken. Daarbij heb ik mijn specialisme op Verzuim en Casemanagement breed ingezet. 

Ik haal mijn plezier en voldoening uit het ondersteunen, adviseren en ontzorgen van ondernemers en managers. Ik ben praktisch ingesteld en kijk ook altijd samen met de opdrachtgevers hoe we een uitdaging praktisch en doelgericht kunnen aangaan. 

Judith Hagels

 

Als allround HR-adviseur heb ik veel ervaring opgedaan binnen voornamelijk MKB bedrijven, met name startups en scaleups. Hier was ik verantwoordelijk voor het adviseren van  medewerkers en management,  en het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en HR-processen. Door mijn ervaring heb ik een scherp inzicht gekregen in welke HR-benadering het beste past bij de fase waarin een organisatie zich bevindt.  

  

Ik ben een generalist en houd van afwisseling tussen operationele en strategische werkzaamheden. In mijn werk heb ik altijd speciale aandacht gehad voor werving en selectie activiteiten en harmonisatietrajecten. 

  

Mijn voldoening haal ik uit het helpen van medewerkers bij hun ontwikkeling. Wat zowel medewerkers als bedrijven en organisaties beter maakt.